Caro’s Comedy Events organiseert bedrijfs, -theater en dinnershows die ook op maat gemaakt kunnen worden.

De prijs van een stand-up comedy show is gebaseerd op het aantal en het niveau van comedians.

De aankoop komt met een flyer-en posterontwerp die u kunt gebruiken voor marketingdoeleinden. De kaartverkoop en het dóen van de marketing blijven taken die in uw handen liggen.

Hieronder staan de diverse stand-up comedy shows en theateractiviteiten op een rij.

De verkooplinks zijn nog niet optimaal in werking. Nog even geduld svp. Mail voorlopig voor aankoop-aanvragen naar caroscomedyevents@gmail.com

 

Show ‘Koper’.

Een stand-up comedy show met 4/5/6 talenten, 1 headliner en een MC. Duur: max 2 uur inclusief pauze. Elke comedian speelt 10 minuten, de headliner sluit af met 20 minuten. De MC praat het aan elkaar. De comedians zijn talenten met een baisis-ervaring en zijn in ontwikkeling op weg professioneel te worden. De headliners en de MC komen uit het (semi)-professionele circuit. Ze worden op basis van speelervaring en kwaliteit aan u voorgelegd per email.

Prijs: 600/675/750 euro exclusief BTW.

 

 

Show ‘Zilver’.

3-5 (semi)-professionele comedians, 1 headliner en 1 MC. Duur maximaal 2,5 uur, inclusief pauze.

De comedians, headliners en MC hebben reeds een aantal jaren ervaring en/of beschikken over een groot professioneel talent. Ze worden op basis van speelervaring en kwaliteit aan u voorgelegd per email.

Prijzen: 1200/1400/1600 euro exclusief BTW.

 

 

Show ‘Goud’.

1-2-3-4 professionele comedians, 1 headliner en 1 MC. Duur maximaal 2,5 uur. Elke comedian/cabaretier speelt in overleg 20/30/45 of 60+ minuten.

U kunt een show boeken van één gevestigde professionele comedian/cabaretier en daar een avond mee vullen. U kunt ook een aantal professionele comedians/cabaretier in een line up van één show boeken.

Prijzen vanaf 800 euro exclusief BTW.  Offertes aan te vragen via: caroscomedyevents@gmail.com.