Caro’s Comedy Talent Night is een maandelijkse show in De Kempenaerstudio in Amsterdam. Nieuwe stand-up talenten presenteren zich aangevoerd door ervaren spelers, een headliner en een MC. Studenten van Caro’s Comedy Academy krijgen hier de kans hun skills te vertonen na afronding van de cursus.

De kempenaerstudio is een leuke artistieke locatie. Een theater en een werkplaats voor artiesten. Elke maand dus comedy artiesten aan het werk bij Caro’s Comedy Night!

Het afgelopen jaar was Caro’s Comedy Talent Night in de Kempenaerstudio in Amsterdam een groot succes. Veel talents grepen hun kans en voorzagen de theaterzaal van een gulzige lach. Dat gaan we het aankomende jaar weer doen. Elke maand éen talentshow in het prachtige theater in de Kempenaerstudio met nieuwe talenten aangevoerd door ervaren spelers. Sowieso doen de cursisten van de online cursus mee. In de link hieronder kun je tickets kopen voor alles shows die dit jaar zullen plaatsvinden.

Koop je tickets en tot ziens in het theater!

 

Wilt u ook sponsor worden van Caro’s Comedy Talent Night in de Kempenaerstudio in Amsterdam West?

Kijk voor meer informatie: Sponsors 

Sponsering met uw logo op de posters, flyers en website, plus telkens 2 gratis kaartjes voor alle shows, tot en met December 2023.

 €150,- exclusief BTW

Een weergave van de Caro’s Comedy Talent Nights van 2021/2022 vindt u hieronder: