60 Humor tips en technieken met 10 opdrachten om je presentaties, teksten, spel, content, optredens en (professionele) communicatie met meer humor te besprenkelen.

Wordt je bewust hoe taal en humor samen kunnen werken. Verbeter hierdoor je vermogen tot verbale en schriftelijke communicatie en bereik meer in je leven!

Dit E-humorboek is een voorproefje van de cursussen die Caro’s Comedy Academy biedt. Kijk voor het gehele aanbod aan cursusssen op: www.caroscomedyacademy.nl

Caroline Sanders is de oprichter van Caro’s Comedy Academy. Ze is afgestudeerd aan de acteursopleiding De Trap Amsterdam en is alumni van The American Comedy Institute in New York, alwaar zij comedy in al zijn facetten bestudeerde. Ze studeerde af met een optreden in the Gotham Comedy Club in New York, waar die zelfde avond legende Jerry Seinfeld ook optrad.

Ze organiseert Comedy Shows door het hele land voor Caro’s Comedy Events. Ze coacht particulieren en professionals met haar online stand-up comedy cursus.  Ze is een motivator en inspirator voor velen. Ze wordt zelf regelmatig geboekt voor het doen van stand-up comedy shows en ze is bezig met haar avondvullende (internationale) theaterprogramma ”Rare, gekke wereld”.  Kijk voor meer informatie over haar op: Caroline Sanders | Caroline Sanders’ comedy academy